Επίσημη παρουσίαση SIGMA Innovation Lab

Μνημόνιο συνεργασίας με ΟΠΑ
26 Απριλίου, 2017
Πρόγραμμα Σεμιναρίων
21 Μαΐου, 2021

Παρουσιάστηκε το το κέντρο εκπαίδευσης “Sigma Innovation Lab”

SECURITY MANAGER Posted On 21 Μαΐ 2021

Καινοτομία, Τεχνογνωσία και Κατάρτιση για την επαγγελματική εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου των συστημάτων ασφάλειας.

H Sigma Security (www.sigmasec.gr) παρουσίασε σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση το εκπαιδευτικό κέντρο Sigma Innovation Lab (www.sigmalab.edu.gr) που δημιούργησε για να προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση, διοργανώνοντας στα τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου σε 3 θεματικές ενότητες : Τεχνολογίες & Προϊόντα Διοίκηση & Ανάπτυξη Σχεδιασμός & Μελέτες

Την παρουσίαση του Sigma Innovation Lab, πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της Sigma Security, κ. Παναγιώτης Καμπισιούλης όπου ανέλυσε τις θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες θα βασίζονται οι εκπαιδεύσεις που θα πραγματοποιούνται.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την 1η θεματική ενότητα, θα περιλαμβάνει σεμινάρια που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις γνώσεων για τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν την αιχμή των εφαρμογών των συστημάτων ασφάλειας. Σε ότι αφορά τη διοίκηση και ανάπτυξη, θα εστιάζει σε σύγχρονες διοικητικές μεθόδους και βέλτιστες πρακτικές σε ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων θεμάτων όπως για παράδειγμα το Project Management και το Marketing, προκειμένου οι επαγγελματίες να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες στο χώρο. Η τρίτη ενότητα θα καλύπτει τις απαιτήσεις για ολοκληρωμένες μελέτες έργων με συστήματα ασφάλειας.

O CEO της Sigma Security, Αλέξανδρος Φείδας, αναδυκνείοντας το όραμα της εταιρίας σχετικά με το νέο εκπαιδευτικό κέντρο επισήμανε ότι ήδη αναπτύσσονται συνέργειες με φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατασκευαστικούς οίκους, προκειμένου να προγραμματιστούν εκπαιδεύσεις σε επαγγελματίες, αλλά και σε νέους ανθρώπους που είναι στα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Sigma Innovation Lab έχει έδρα στις εγκαταστάσεις της Sigma Security σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, ενώ παράλληλα θα μπορούν να διεξάγονται και εξ’ αποστάσεως εκπαιδεύσεις (e-learning).