Εισαγωγή στα Συστήματα συναγερμού Sigma

Συστήματα συναγερμού Sigma S-PRO
16 Μαρτίου, 2021
Μελέτη Συστήματος Συναγερμού
14 Μαΐου, 2021

Στόχος

Να αποκτηθούν οι απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για τα συστήματα ασφαλείας ώστε να υπάρξει εξοικείωση με το σχεδιασμό συγκεκριμένων εφαρμογών οι οποίες περιλαμβάνουν πλήρη συστήματα κύριων και περιφερειακών υλικών.

Απευθύνεται

Σε Εγκαταστάτες, Μηχανικούς, Ιδιοκτήτες Εταιρειών, Ομάδες Πωλήσεων, Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων που σχεδιάζουν να ασχοληθούν με συστήματα ασφαλείας και αναζητούν βασικές γνώσεις και εφόδια προκειμένου να πετύχουν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους στην αγορά που θέλουν να δραστηριοποιηθούν.

Θεματικές Ενότητες

  • Βασικές έννοιες
  • Μέρη συστήματος ασφαλείας
  • Περιφερειακά υλικά για πλήρη κάλυψη ενός χώρου
  • Συσκευές επικοινωνίας και επιλογές

Τρόπος Παρακολούθησης

Δια Ζώσης: Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται στη αίθουσα σεμιναρίων του SIGMA Innovation Lab. Η αίθουσα, είναι πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να φιλοξενήσει έως 30 άτομα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε, ότι αυτή την περίοδο, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού και των επισκεπτών της εταιρείας μας. Για το λόγο αυτό, το πλήθος των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 15 άτομα, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συνεργάτες που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό δια ζώσης στην αίθουσα σεμιναρίων SIGMA Innovation Lab, θα λάβουν *έκπτωση 20% στην κατηγορία προϊόντων του σεμιναρίου και μόνο την ημερομηνία διεξαγωγής του.

*Εφαρμόζονται μέτρα προστασίας και κανόνες λειτουργίας Covid-19.

*Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων.

Εξ' αποστάσεως (E-learning): Το σεμινάριο αυτό, πραγματοποιείται στην αίθουσα σεμιναρίων του SIGMA Innovation Lab. Παράλληλα, γι’ αυτό το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα της απομακρυσμένης παρακολούθησης. Για να παρέχουμε τη δυνατότητα αυτή, έχουμε μεριμνήσει, επενδύοντας σε κατάλληλο λογισμικό (Software) και υλικό (Hardware) με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα λάβετε το σχετικό σύνδεσμο στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε στην φόρμα εγγραφής και που θα σας επιτρέψει την είσοδο στην πλατφόρμα σεμιναρίων ZOOM.

Βοηθητικά Αρχεία

Loading Drive Folder...