Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Marketing για εγκαταστάτες
5 Μαρτίου, 2021
Διαχείριση Χρόνου
9 Μαρτίου, 2021

Στόχος

Να αποκτηθούν οι απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για εγκαταστάσεις ελέγχου πρόσβασης και ειδικότερα για τις εφαρμογές που περιλαμβάνουν την ελεγχόμενη πρόσβαση σε επαγγελματικούς χώρους .

Απευθύνεται

Εγκαταστάτες, Μηχανικούς, Ιδιοκτήτες Εταιριών, Ομάδες Πωλήσεων, Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων που ασχολούνται με συστήματα ασφαλείας και αναζητούν επιπλέον γνώσεις και εφόδια για να πετύχουν προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους στην αγορά που δραστηριοποιούνται.

Θεματικές Ενότητες

  • Βασικές έννοιες
  • Μέρη συστημάτων
  • Αυτόνομα συστήματα (standalone)
  • Σύνθετα Συστήματα
  • Εγκατάσταση – Προγραμματισμός
  • Λογισμικό

Τρόπος Παρακολούθησης

Δια Ζώσης: Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται στη αίθουσα σεμιναρίων του SIGMA Innovation Lab. Η αίθουσα, είναι πλήρως εξοπλισμένη και μπορεί να φιλοξενήσει έως 30 άτομα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε, ότι αυτή την περίοδο, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού και των επισκεπτών της εταιρείας μας. Για το λόγο αυτό, το πλήθος των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία, δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 15 άτομα, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*Εφαρμόζονται μέτρα προστασίας και κανόνες λειτουργίας Covid-19.

*Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων.

Εξ' αποστάσεως (E-learning): Το σεμινάριο αυτό, πραγματοποιείται στην αίθουσα σεμιναρίων του SIGMA Innovation Lab. Παράλληλα, γι’ αυτό το σεμινάριο, έχετε τη δυνατότητα της απομακρυσμένης παρακολούθησης. Για να παρέχουμε τη δυνατότητα αυτή, έχουμε μεριμνήσει, επενδύοντας σε κατάλληλο λογισμικό (Software) και υλικό (Hardware) με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα λάβετε το σχετικό σύνδεσμο στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δηλώσετε στην φόρμα εγγραφής και που θα σας επιτρέψει την είσοδο στην πλατφόρμα σεμιναρίων ZOOM.

Βοηθητικά Αρχεία

Loading Drive Folder...